Ajánlók

Elátkozott Ella

Nyomtatás
Kategória: Szépirodalom
Utolsó frissítés: 2007. máj. 19. szombat Írta: Tengerics Éva
Gail Carson Levine
Elátkozott Ella

Ella kedves, szép, jó humorú s ráadásul nem is szegény. Mégsem olyan szerencsés, mint gondolnánk. Egy kedves tündér, csupa jó szándékból, az örök engedelmességgel "ajándékozta" meg születésekor. El tudjátok ezt képzelni? Ha valamit parancsolnak neki, meg kell tennie, bárhogyan is védekezik a parancsok ellen. Ez akkor is kellemetlen, ha a parancsot osztó nem tud a titokról, ám igazán akkor szörnyű, ha valaki kihasználja. Mostoha testvérei pedig sajnos éppen ezt teszik. Természetesen főhősünk megpróbál tenni a varázslat ellen. Felkutatja "jótevőjét", s közben izgalmas, néha mulatságos kalandokba keveredik, mesebeli lényekkel, manókkal, orkokkal… találkozik. Sikerül-e megszabadulnia a varázslattól? Boldogság vagy boldogtalanság vár Ellára? Megtudhatod, ha elolvasod ezt az izgalmas regényt.


© 2011 Orosházi Gyermekkönyvtár. Könyvtárunk honlapja 2007. március 22-én indult. Az oldalon lévõ információkat felrakta és frissíti:
Kiss Márta. kismart@gmail.com. A honlapot készítette: Varga Ádám. xxv25.weboldala.net. Illusztrátor: Mester Kata. mester_kata@yahoo.com
Designed by Joomla 1.7 templates and web hosting by justhost reviews. All Rights Reserved.