Ajánlók

Geronimo Stilton: Nosztregerusz titokzatos kézirata

Nyomtatás
Kategória: Mesekönyv
Utolsó frissítés: 2007. március 25. vasárnap Írta: Éva néni

Geronimo Stilton: Nosztregerusz titokzatos kézirata

 Geronimo Stilton egy szórakoztató pacák, ill. pocok. Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában él, ahol a Rágcsáló Híreknek, a legnépszerűbb napilapnak a főszerkesztője. Könyvkiadással is foglalkozik, S???T, ő maga is ír könyveket. RÁÁÁÁADÁSUL, azok mind bestsellerek.
Ebben a művében egy különleges kézirat történetéről olvashatunk, amit két kiadó is szívesen megszerezne.
Eljutunk a Kétegérvári Könyvvásárra, ahová Pinky, a "COOL HUNTER", vagyis "trendvadász" szerkesztőségi titkárnő szervezi az utat. Belép a történetbe PATKÁNYSZKY TÓDOR, aki Stinton idegeit cincálja, és mellesleg a kézirat birtokosa.
Szó lesz a ngybetűs KULTÚRÁRÓL, a könyvek szeretetéről. Közben túlélünk egy téves tűzriadót, majd később részesei leszünk egy igazi tűznek. Bepillantunk Nosztregerusz jóslataiba, és a könyv vége felé egy igazi zsenivel, GARASFIALÓ EUGÉNNEL is megismerkedünk, de róla nem árulok el többet.       
© 2011 Orosházi Gyermekkönyvtár. Könyvtárunk honlapja 2007. március 22-én indult. Az oldalon lévõ információkat felrakta és frissíti:
Kiss Márta. kismart@gmail.com. A honlapot készítette: Varga Ádám. xxv25.weboldala.net. Illusztrátor: Mester Kata. mester_kata@yahoo.com
Designed by Joomla 1.7 templates and web hosting by justhost reviews. All Rights Reserved.