Ajánlók

Timár Ádám - Mester Kata: Mindjárt éjfél

Nyomtatás
Kategória: Mesekönyv
Utolsó frissítés: 2007. máj. 23. szerda Írta: Tengerics Éva

Timár Ádám - Mester Kata

Mindjárt éjfél

Bp. : Sasszem Bt., 2006.

     Gondoltad volna, hogy van olyan matematikus, aki meséket is ír? Én ismerek egyet. Timár Ádámnak hívják. A kisfiának mondott mesékből válogatott össze egy csokorra valót könyvébe. Ám egy mesekönyv nem lenne igazi színes rajzok nélkül, ezért hát megkérte a barátja húgát, hogy készítsen hozzájuk illusztrációkat. S tudod mi az érdekes? Ez a hugi egy orosházi lány, Mester Kata. Szerencsés találkozásuknak köszönhetően megjelent a Mindjárt éjfél c. remek mesekönyv.

    Kedves, különleges meséivel, vidám, színes rajzaival biztosan neked is az egyik kedvenced lesz. Megsúgom, nekem az.

    Ha itt voltál a könyvbemutatón, akkor ismered a Kecsöpös farkas és a Gitáros kisfiú című meséket, de míg a többit el nem olvasod, a rajzokat meg nem nézegeted, addig nem tudhatod pl., hogy ki Pofis, hogy néz ki a kisegér lakása és mit barkácsol a nyuszi.

A kötetben 10 mese olvasható. Elsősorban óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánlom, de ha van egy kistesód, akkor "neki olvasom" álcával magadnak is szerezhetsz kellemes perceket. Érdemes időt szánni rá. Jó szórakozást! 

Kata rajzaival itt is találkozhatsz:

http://www.mesterkata.blogspot.com/ 

 

Éva néni

© 2011 Orosházi Gyermekkönyvtár. Könyvtárunk honlapja 2007. március 22-én indult. Az oldalon lévõ információkat felrakta és frissíti:
Kiss Márta. kismart@gmail.com. A honlapot készítette: Varga Ádám. xxv25.weboldala.net. Illusztrátor: Mester Kata. mester_kata@yahoo.com
Designed by Joomla 1.7 templates and web hosting by justhost reviews. All Rights Reserved.